torsdag 14 mars 2019

Portföljen över 1,9 miljoner kronor!

Äntligen börjar det hända saker med portföljvärdet efter att det toppat på 1,8 miljoner för nästan 7 månader sedan. Börsen var lite sur förra året även om portföljen presterade ganska bra med +3% mot index -7%. Det har dock dröjt ett tag att nå den här milstolpen eftersom jag inte gjort några större insättningar till portföljen utöver de 1500kr jag sparar varje månad.Snart 2 miljoner kronor!


Portföljvärdet är idag på 1.912.0000kr och det är också ett nytt all time high. Jag har aldrig varit så här nära 2 miljoner kronor och även om portföljvärdet inte har så stor betydelse så känns det som att jag börjar närma mig friheten på allvar.


Om jag räknar på 4% i direktavkastning i snitt så behöver jag 1.957.000kr för att täcka alla mina fasta kostnader jag har idag. Det inkluderar boende, mat, försäkringar, bil, parkering, telefon och bredband. Jag är alltså bara 50.000kr ifrån att aldrig behöva jobba igen med de kostnader jag har idag. Det här har jag vetat ganska länge och det är också därför 2 miljoner är något av en magisk gräns för mig. Om jag skulle sälja bilen så kan jag leva på utdelningarna i dagsläget utan problem.


Portföljen har presterat bra de senaste åren


Portföljen har egentligen alltid presterat hyffsat och likaså det senaste året. Jag investerar allt jag har tillgängligt vilket betyder att jag alltid ligger all in och försöker därför att diversifiera portföljen bra och även äga lite preffar. Det här har gjort att portföljen framförallt stått emot nedgångarna bättre. Självklart är det ingen garanti för framtiden och det är möjligt att index kommer att gå om mig framöver men jag tror hur som helst att börsen är rätt väg att gå för att bygga kapital.
Jag har investerat lite utdelningar som kom in igår och idag i bland annat Nordea, Swedbank och Diös. I övrigt ser portföljen i princip likadan ut som för ett par månader sedan förutom att jag sålde av en lite Skanska och ökade i Swedbank och Nordea. Jag kommer att uppdatera portföljsidan under veckan, som det är nu så är den inte uppdaterad på snart 4 månader. 


Mina största innehav


 • Castellum - Är mitt enskilt största innehav där jag har 1362st aktier till ett värde på drygt 240.000kr. Jag har ägt bolaget ganska länge och var även med på nyemissionen. I år höjde Castellum utdelningen med 15% och kommer att ge mig 8308kr i utdelningar. Bolaget har höjt utdelningen i 21 år i rad och har en imponerande utdelningshistorik! Det senaste året har Castellums kurs gått upp 30% (exkl. utdelningar).
 • Axfood - Mitt tredje största innehav är Axfood där jag äger 707st aktier till ett värde av drygt 120.000kr. Senast lämnade man utdelningen oförändrad och det här är nog det bolaget av mina stora innehav som jag känner mig mest osäker på. Så här skrev jag när Axfood höjde utdelningen med 17% förra året. I år kommer Axfood att ge mig 4949kr i utdelning. Det senaste året har Axfoods kurs gått upp med 18,4% (exkl. utdelningar).
 • Johnson & Johnson (JNJ) - Jag har ägt bolaget länge och det har gett mig stabila utdelningar och en bra avkastning. Jag äger 90st aktier i bolaget till ett värde av 115.000kr. Förra året höjde man utdelningen för 56:e året i rad! I år kommer JNJ att ge mig 2980kr i utdelning. Det senaste året har JNJ:s kurs gått upp med 4,45% (exkl. utdelningar). Man mpåste dock räkna in att dollarkursen har ökat med nästan 14% så den faktiska avkastbningen har varit riktigt bra det senaste året.
 • Latour - Latour gillar jag verkligen och har 890st aktier i bolaget till ett värde av 107.000kr. Latour är nog det bolaget med mest imponerande avkastning på Stockholmsbörsen, de som investerade i Latour vis starten har fått över 100.000% avkastning! I år kommer Latour att ge mig 2255kr i utdelning. Det senaste året har Latours kurs gått upp med 24,5% (exkl. utdelningar).
 • Diös Fastigheter - Diös är ett bolag jag har ägt ett tag och som jag gick in i rätt tungt för några år sedan vilket gett bra avkastning. Jag har 1429st aktier till ett värde av 105.000kr. Diös har höjt utdelningen riktigt bra de senaste åren! I år kommer Diös att ge mig 4311kr i utdelning. Det senaste året har Diös kurs gått upp med 33% (exkl. utdelningar).
Min ekonomisk plan framöver och saker som hänt


Jag kommer att fortsätta precis som jag gör, dvs inkassera utdelningar och återinvestera i nya aktier som ger mig mer utdelningar. Det här har fungerat historiskt både för andra men även under de år jag själv hållit på, det var inte så länge sedan som portföljvärdet var en miljon kronor. I övrigt kommer jag inte att jobba mer för att planerna ska gå i lås snabbare utan kör på med halv-halvtid vilket ger mig en grym livskvalitet och låter portföljen göra grovjobbet istället. 


Jag har varit med i Sveriges Radio och podden Verkligheten i P3 där jag berättar lite mer om mig själv och kanske framförallt tanken bakom min vilja att bli fri. Lyssna gärna på det om ni missat. Länk till programmet finns i det här inlägget!

Jag har fått många bra frågor efter podden, både bland kommentarerna här på bloggen och i privata meddelanden. Jag kommer att försöka skriva inlägg de kommande veckorna med svar på de frågor jag fått.

Hur har er portfölj utvecklats den senaste tiden?Målet med mina investeringar är att inom kort kunna leva på utdelningar. Om du också vill kunna leva på utdelningar så rekommenderar jag att börja med att öppna ett ISK/aktiekonto. Det gör du hos t.ex. Avanza gratis på 3 minuter genom att klicka här. *(affiliatelänk)

* Läs mer om affiliatelänkar här.

24 kommentarer:

 1. Snyggt, händer saker här med, jag dopade iofs min portfölj under dippen under hösten men det innebär att jag nu inte jobbar mot årets mål utan nästa års mål.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Wow. Blir så imponerad! Själv skulle jag behöva minst 4,5 miljoner för att kunna leva på 4 % av kapitalet, men jag tänker istället att jag ska skapa en brygga mellan när jag slutar jobba och när jag får ut allmän pension. Så förhoppningsvis räcker det med drygt 3 miljoner.

  SvaraRadera
 3. Snyggt och grattis till framgångarna! Måste kännas helt underbart att vara ekonomiskt fri, jag längtar tills det händer. Fortsatt lycka till med dina fortsatta investeringar! :D

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag undrar hur man ska börja för att bygga en portfölj som man kan tjäna pengar på.

  Man har inte haft ett riktigt jobb sen 2006 och förnäravande har man extrtjänst framtill nov.2019.

  jag har in sett att man måste bygga någoting eget/ skapa nogting som ger pengar/starta egen verksamhet.

  Har inte råd att avsätta stora belopp på en gång utan högst 1000 kr/mån.

  Jag är nog sent ute när man är 56 år gammal och försöka bygga en portfölj.

  Jag skulle gärna vilja ha råd hur man kan göra och vad man ska börja med.

  MVH

  Roger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Roger,

   Kul att du vill komma igång med aktier! Till att börja med skulle jag kolla på kostnaderna och se om det finns några onödiga utgifter som man kan kapa. jag har skrivit ett inlägg om det här:

   Spara pengar snabbt - Boosta ditt sparande!

   Steg två är att öppna ett aktiekonto och börja investera pengarna. Jag skulle försöka börja enkelt med Investmentbolag som Investor, Industrivärden och Latour som exempel och kanske en gratisfond som Avanza Zero och sen kanske Avanza Global. Jag gillar även fonden Spiltan Aktiefond investmentbolag. Avanza är gratis, har gratis courtage upp till 50.000kr i kapital och där är det enkelt att handla så det kan vara en bra start. Jag använder själv Avanza då jag tycker det fungerar bäst. Jag har skrivit hur du öppnar ett konto här:

   Så här kommer du igång med ditt aktiesparande!

   Om jag var dig skulle jag sätta upp rimliga mål för att hålla motivationen uppe. Oavsett hur stort sparandet blir så kommer du snabbt känna av tryggheten det ger att ha pengar som börjar jobba. Sen är det viktigt att veta att man alltid kan förlora pengarna om börsen skulle backa men jag själv är beredd att ta risken då vi har oddsen på vår sida.

   Lycka till och fråga om du undrar något mer! :) Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

   Radera
  2. Jag vill vara tydlig med att jag inte vill ge några råd egentligen eftersom börsen kan gå både upp och ner så det är viktigt att du själv tar besluten. Läs gärna det du kommer över inom området och snart kommer du få en känsla för hur du vill investera.

   Kanske kan någon annan fylla i med lite tips här! :)

   Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

   Radera
 5. Grattis till nya milstolpen :) Mot 2 miljoner nu ;)

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Slimis,

   Tack! Hur går det för dig? :)

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
  2. Nådde 2 miljoner idag :) Så mot 3 miljoner nu ;)

   Mvh Slimis

   Radera
 6. Hej tänkte följa dina råd o börja handla har lite pengar plaserade i Nordea och SEB läkemedel ska lägga till Invesor och Latour och en ny som heter Boozt .Mvh Åke

  SvaraRadera
 7. 2 mille inte helt fel hur länge har du hållit på för att Få ihop så pass mycket?

  SvaraRadera
 8. Nuuu är du jäkligt nära, så otroligt roligt och bra jobbat av dig:). Som alltid så är det ju också riktigt motiverande för mig (och säkert för många andra) att ta del av all din framgång som dina tips.. Att Castellum har höjt utdelningen i 21 år i rad är ju helt galet bra. Diös leverar ju verkligen också.

  SvaraRadera
 9. Imponerande! Äger flera av de aktier själv som du har som största innehav, bl.a. Investor. Hur ser du på det faktum att bolaget procentuellt sätt minskar sin utdelning för varje år? De höjer med 8,3, men förra året var det högre, året dessförinnan ännu högre osv.

  Jag äger som sagt den själv och är nöjd, men det är något jag själv har funderat på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Anonym,

   Ja, de får seriell att bryta den trenden snart ;). Just nu är det ok men jag vill gärna se en positiv trend i utdelningen på sikt.

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 10. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera
 11. Jag heter Allesandro Rose, jag är medicinsk doktor från yrke från Stockholm, Sverige. Förra två veckor sedan läste jag en postad kommentar från online blogg webbplats som räddade mitt äktenskap från skilsmässa, information är makt. Jag hade god avsikt att dela med dig om min personliga äktenskaps livserfarenhet.
  Min man skilde mig förra 2 år sedan, han flyttade ut för att träffa en annan kvinna, jag grät hela natten när jag kommer ihåg min dotter frågar mig när kommer pappa att komma tillbaka hem till middag ikväll! jag älskar min man så mycket och vi har en tjejflicka på 6 år tillsammans. jag kontaktar så många stavbrickor i det förflutna ingen kunde ta tillbaka min man, de alla krävde för mycket pengar från mig, jag gav upp på kärleksspell till förra veckan, jag gick för att besöka min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar mina hjärtfelta smärtor till min vän Michealle, hon uppmanade mig också att kontakta kommunikation med samma Spell Caster Dr.oduduwa, jag läser också om Oduduwa på en bloggkommentar sektion som detta .. att Oduduwa har en stavning magisk kraft för att ta tillbaka ex love man hem. Min man var under en ond spell från en annan kvinna som hävdar att de daterades sedan i högskolans dagar. Den här andra ogudaktiga damen gjorde en kärleksdel för att övertygade min man att skilja mig.
  Min man Anderson kom tillbaka hem till mig bara igår och grät att han var ledsen för skilsmässa mig, han beklagade och sa att han inte hade rätt sinnen. Det är sant att min man var under en ond spell från en annan kvinna för att hon hävdar att min man daterade henne innan hon blev gift med mig. Dr.Oduduwa hjälper mig att radera varje ont som stavar bort från min mans ögon, denna Oduduwa kraftfulla stavning löser mitt äktenskapsproblem. ikväll har jag och min man med vår dotter middag tillsammans i vårt hus. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta DrOduduwa love spell.
  Dr.Oduduwa försäkrade mig att han kan hantera liknande problem som följer;
  - Ljusstearinljus Kärlek stavar till Ta tillbaka ex-make / ex-wife
  - Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
  - Fredkärlek Stavning böner för att komma tillbaka Stolt på ditt förhållande - Stava bönskrafter om du vill föda din egen baby-
  - röda stearinljus stavar böner för att få betalt tillbaka förlorade pengar.
  - Finansiella affärer framgång genombrott stavning böner.
  - Kärlek Stava för att locka uppmärksamhet och respekt,
  - Traditionella rötter och örter för att läka blodcancersjukdomar, bota till högt blodtryck och andra kroppssmärtor.
  Jag rekommenderar verkligen Dr.Oduduwa spell caster, om du har liknande problem med äktenskapsförhållandet skicka ett e-postmeddelande för att kommunicera med Dr.Oduduwa för en snabb brådskande lösning: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera
 12. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  tack vare den här stora mannen via e-post kommunikation kunde hjälpa mitt liv och familjen genombrott till framgång.
  Jag är en bra man som älskar min fru så mycket, jag har varit gift i 10 år, jag jobbar hårt jag känner att jag har besviken min fru eftersom jag inte har spenderat tid med mitt barn och fru på grund av karaktären på mitt jobb är jag själv anställd vi drev iväg så nu vill hon ha separering och alla mina pengar har jag ingen nu. min mamma fick stroke 4 år sedan sedan efter en lång tid i ett hem dog hon för 2 år sedan min pappa fick cancer och dog. jag har bestämt mig för att gå vidare med mitt liv till ett annat land, jag har aldrig känt mig så ensam och skäms över mitt misslyckade äktenskap. Jag är en bra person, jag älskar min son, men det är hjärtskärande att lämna honom eftersom mamman tar vårdnad, men jag måste flytta bort för att vända på sidan är han den enda anledningen till att jag vaknar för en annan dag. Så jag sökte efter lösning för att ta tillbaka min ex fru hemma eftersom jag vill att min son ska växa upp med både mig sin far och min fru som sin mor som en glad familj, min vän vi arbetar tillsammans rådde mig att kontakta en kärleksspell caster kallad Dr.Oduduwa, han gav mig kontaktadressen (dr.oduduwaspellcaster (at) gmail.com) för att kommunicera med kärleks magiska stavningskanalen för att få tillbaka min ex kärlek, jag kontaktade spellcasteren, jag tror att sakerna kommer att fungera för mitt bästa för att jag har positiv motiv, Dr.Oduduwa svarade på mitt mailmeddelande och han försäkrar mig att han kommer att hjälpa mig att ta tillbaka min fru inom sju dagar, han instruerade mig vad som krävs, och jag gjorde allt han sa, några dagar senare får jag ett telefonsamtal från min fru grät hon och ber om ursäkt för att hon är så ledsen att han lämnade mig och vår son Felix, hon bad mig att acceptera ryggen och hon är redo att ta hand om vårt barn och ta hand om hemmet, jag är väldigt glad idag att min fru är hemma nu med mig och vår son.
  Tack till Dr.Oduduwa för hans kärlek stava makten på jobbet. Jag rekommenderar honom starkt för alla som vill återställa förlorad kärlek idag. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Jag önskar er all lycka till och jag hoppas det kan hjälpa någon annan att vara starkt kom ihåg imorgon är en annan dag framtiden är din. Jag lovade Oduduwa att dela mitt goda nyhetsbevis till alla online och vänner runt mig för att få snabb och snabb lösning till någon kärleksrelationskris.
  Obs! Endast de despirata som försöker återställa sin kärleksrelation kan snabbt kontakta Dr.oduduwa om brådskande hjälp för att lösa följande livsproblem ...
  * Magic spell-del till WIN GAMES (lotto vinnande spel)
  * Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
  * Stava charm att skilja din kärlekspartner
  * Kärlek stava charm att locka ny kärlek
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  - Traditionella rötter och örter läker blodcancersjukdomar, botemedel mot högt blodtryck och andra kroppssmärtor.
  WhatsApp nr: 79268011965
  (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera
 13. Tack Gud, jag trodde på DR ISIKOLO efter att ha läst så många vittnesmål om hans arbete och bestämde mig för att kontakta honom. Jag är Edi Gordan. Jag skriver mitt eget vittnesbörd som jag aldrig trodde skulle vara möjligt. Innan jag träffade DR ISIKOLO, kände jag att allt detta var vidskeplig övertygelse och stava var inte vetenskapligt bevisat att vara sant men den här stavningskanelen fick mig att tro på något annat. HAN ÄR EN GOD MAN. Jag fick min ex-fru tillbaka med hjälp av den här mannen efter 4 års försök men det visade sig inte vara möjligt att visa. Om du läser något vittnesbörd om DR ISIKOLO är det sant. Min fru Sharon hade lämnat mig i över 4 år och jag ville ha henne tillbaka och försökt be henne om att komma tillbaka till mig men hon betalade mig döva öron och gjorde mig en idiot i allmänhet. DR ISIKOLO hänvisades till mig av en min vän som han också hjälpte till på min arbetsplats och jag sa till honom att han var vidskeplig och en dåre att tro på sådana fetiska saker. Men efter så många tankar på det gick jag online för att leta efter honom och jag bestämde mig för att kontakta honom på hans email. Han gav mig snart sitt mobilnummer och vi pratade också en bra stund. Han är den bästa. Innan hans stavning fungerade, hade jag redan försäkring. Inom 3 dagar kom min exkvinna efter 4 års skymning av att vara en värdelös man, till mig och bad mig den här gången. Jag visste inte vad den här mannen gjorde men han är väldigt bra att göra så för mig. Jag tackar honom och min vän för att känna honom alltför vardagligt i mitt liv. Jag tror att han kommer att hjälpa alla som kommer till honom för hjälp. Du kommer att kontakta honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller VIBER honom på +2348133261196 om du vill ha din ex tillbaka eller vill ha någon lösning på ditt problem.

  SvaraRadera
 14. Jag grät och sköt dag och natt tills det blev så dåligt att jag inte kunde bära den längre. och jag räckte ut till människor som kan hjälpa, jag stötte på den riktiga saken, och det är Dr Ilekhojie. jag gav nästan upp och försökte få min ex-man tillbaka och ha en nöjd familj igen .. jag hade försökt så mycket jag visste och med stavar, välsignelser och extraordinära magiska krafter gjorda, och omedelbart efter 2 dagar kom min ex man tillbaka till mig och han var penitent för allt han gjort. Och
  nu är mitt liv balanserat och jag är glad igen. Han gav en bra tjänst, och jag tror inte att folk hade känt till Dr Ilekhojie tempel och hans magiska krafter. Du är diamantens grova. Tack Dr Ilekhojie Du är begåvad och du ger dig så fri som du gjorde mot mig. Tack för att du vävde dina magiska kärleksförklaringar för mig. Min man är tillbaka till mig precis som det var när vi först träffade .. från djupet av min själ! Jag är oerhört glad nu. Tack och gud välsigne dig så mycket herrn. nu är min man tillbaka till mig bara på 48 timmar, som du har sagt det .. om jag är fullt belönad. Tack så
  mycket, många uppskattningar .. Här är Doc Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259
  WEBSITE: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  SvaraRadera
 15. I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer, för jag kunde inte få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr Rich av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr Wealthy och jag lyssnade till hans ord och följde de instruktioner som jag gav honom. Kan du tro att min man kom hem inom 12 till 16 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, uppskattande och tacksam för Gud för att använda Dr Rich att få min man tillbaka efter 3 månader av brutit äktenskap. Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr Rich nu via hans Email ID: wealthylovespell@gmail.com ELLER du kan WhatsApp honom också på +2348105150446 för mer information. Gud välsigne dig herrn

  SvaraRadera
 16. Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe (akobemagicspell @ gmail. com) delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tycker också om att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att var lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr OAkobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Akobe av (akobemagicspell@gmail.com) Jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga email (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
  Det här är en del av lösningen som han kan
  1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)
  2. Återställ hälsa för de sjuka
  2. Ta tillbaka ex kärlek
  3. Stoppa någon från att störa din relation.
  4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
  5. Snabbt äktenskapsförslag
  6. Rengör all luck och återställ din lycka till
  7. Du vill bli älskad av alla i din familj.
  8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.
  9. Rengör dig själv från varje ond spell
  10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.
  kontakta honom nu via (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
  snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa.

  SvaraRadera
 17. Efter att ha läst kommer du att hålla med mig om att denna information är väldigt bra att dela med dig här, jag tror att dess vilja också inspirerar andra eftersom jag har funnit lycka och glädje i mitt äktenskap idag, jag är ett levande vittne som det fungerar för mig , min man kommer tillbaka hem efter 2 år av skilsmässa, det är nästan otroligt men mirakulöst.
  Jag heter Anders Maria, från Buenos Aires - Argentina, jag är medicinsk doktor vid yrke. För några veckor sedan läste jag liknande kommentarer om en relationsrådgivning Bloggpost om en USA-kvinna som heter Theresa, hon vittnade om hur hon återställde äkta kärlek och lita på hennes brutna äktenskap, sa hon Dr.Oduduwa som hjälpte henne att förena med man efter flera månader av separation. Jag var så lycklig att läsa det coment och jag kopierade ut Dr.Oduduwa personlig e-postadress för att kommunicera med honom personligen för hjälp omedelbart hjälp att ta tillbaka min ex mans hem {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
  Förra veckan måndag morgon skickar jag ett e-postmeddelande för att kommunicera med samma doktor Oduduwa för hjälp.
  För två månader sedan hade jag stor kamp med min man Anders såg han rakt in i mina ögon; sade att vårt äktenskap är över, han sa att han var färdig med vårt äktenskap, tog bort min son Felix och reser vårt land för att bo i Kanada med en annan kvinna, sedan dess har jag försökt ringa och skicka meddelanden till honom genom telefoner, socialmedian och email men han blockerade helt min linje från att nå honom och vår son Felix var med honom och jag kunde inte höra mina söner röst, den här smärtan har jag gått igenom hela mitt liv fram till dagen jag mötte Stora DrOduduwa Love Spell Caster, jag var så frustrerad och behövde hjälp för att åtminstone komma att prata med vår son Felix, jag var läst för att be om ursäkt även när vi båda vet att han gjorde mig skyldig, tog han min son ifrån mig i över 7 månader inga ord inget brev. denna situation dödade mig varje dag jag var deprimerad och jag hade desperat behov av brådskande hjälp och lösning för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Dr.Oduduwa som jag tror att han bara kan hjälpa mig att få tillbaka min make hem med min son Felix . Dr Oduduwa försäkrade mig emellertid om att han kan hjälpa mig att återvända tillbaka till min man och barnet hemma inom 7 dagar efter kärleksstavning böner, jag blev chockad och jag försökte, jag följ noga hans instruktioner steg för steg. Två dagar efter att Droduduwa sade att han gjort färdiga förtrollande kärleksstavningskraftar i luften vid Tempelverket, blev alla dessa gjort av honom ensam, jag gjorde ingenting för att bara tillhandahålla nödvändiga föremål. Samma natt ringde min make Anders mig på mobil för att be om ursäkt, han var väldigt snäll och pratade med mig, han kände mig väldigt ledsen för allt han gjorde för att skada mig. Anders återvänder hem med vår Felix. Jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin. Jag kommer för alltid att uppskatta och tacka Oduduwa. Jag lovar att dela mitt goda nyhets vittnesbörd till mina vänner och alla här ute i världen.
  Oduduwa berättade också att han har begåvade befogenheter för att lösa utmaningar i livet.
   * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och befordran Talismanring * Lycklig charmring.
  * avdelningar - SKYDD HÖG
  * Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, botemedel mot cancer
    Sjukdom, Cure HIV, högt blodtryck.
  * fruktbarhet magi
  * Lucky Lotter Numbers
  * BLESSED RING FOR WINNING - SPEL etc.
  Du är mycket lycklig att läsa mitt goda nya vittnesbörd här ute idag, det fungerar för mig. Jag tror att det kommer att fungera för dig också.
  WhatsApp: +79268011965

  SvaraRadera