måndag 1 april 2019

Passiva inkomster i mars

Mars månad är slut och jag kan nu summera både utdelningar, passiva inkomster och vad jag gjort de senaste 31 dagarna. För det första måste jag bara säga att månaden har varit magiskt bra när det gäller skidåkningen och jag kom faktiskt precis hem från min senaste skidresa som bjöd på både sol och perfekt åkning.
Utdelningar i mars


Under mars fick jag 10.295kr i utdelningar. Mars är en hyffsat bra utdelningsmånad men eftersom vissa bolag har börjat dela ut två gånger per år och några har utdelning i april så innebär det att april månad kommer bli ännu bättre. Det är ändå kul att se att månadens utdelningar utan problem täcker mina kostnader under samma månad. De här bolagen delade ut pengar till mig i mars:


 •  K2A Pref - 215kr
 •  Johnson & Johnson (JNJ) - 755kr
 •  Realty Incom (O) - 207kr
 •  Axfood - 4949kr
 •  Castellum - 4124kr
 •  Hufvudstaden 15kr
Totalt: 10.295kr
Sammanfattat kan jag ju konstatera att utdelningarna är helt klart godkända för månaden. Jag kan leva, bo, äta mat och åka skidor för det här pengarna så om varje månad hade varit så här så hade utdelningarna betalat allt i mitt liv. Snart där! :)

Med återinvesterade utdelningar och utdelningstillväxten i bolagen kommer jag att få mer utdelningar samma månad nästa år så spiralen rullar definitivt uppåt i bra fart!Cashback under månaden


I januari plockade jag ut 650kr i cashback från Refunder och nu i mars har jag plockat ut ytterligare 550kr. Jag ser de här som härliga extrapengar och jag märker definitivt att de kommer in på kontot då jag denna månaden hade lite kass likviditet på transaktionskontot och såg hur det fylldes på med en femhundring extra. Om du vill veta mer och få en startbonus på 50kr så kan du läsa mitt inlägg om att tjäna pengar på cashback.Cashback ger inga stora summor men som alltid jobbar jag från alla håll för att bygga upp en helhet i ekonomin som gör mig fri. Det här gör att jag varken behöver tjäna bra med pengar, leva orimligt snålt eller vänta orimligt länge på att bli ekonomiskt fri. Min filosofi är enkel: Kappa onödiga kostnader, Spara pengarna som blir över, investera pengarna. En bonus är att hitta små passiva inkomster. Summering av månaden


Med en ganska bra utdelningsmånad hamnar mars förhållandevis högs när det gäller de passiva inkomsterna. Trots det ser jag ett stort värde i de 550kr jag fått från Refunder eftersom varje liten del gör sitt till att bygga friheten.
 •  Utdelningar 10.295kr
 • Cashback - 550kr
Totalt: 10.845kr / 117,8% av fasta kostnader


Jag är som sagt nöjd med månaden och ser verkligen fram emot april som jag vet kommer att bli en ännu bättre månad. Att hela tiden se att utvecklingen går åt rätt håll gör att motivationen boostas enormt. Det viktigaste är att komma igång och även om det känns som att det går trögt i början så kan jag säga att det kommer att släppa. För varje investerad krona rullar snöbollen allt snabbare! :)

Hur såg era passiva inkomster ut i mars?

12 kommentarer:

 1. Snyggt! När man kommer upp i summor som att hela månadens utgifter täcks av de passiva inkomsterna har man kommit långt. Det blev ynka 1300 kr för egen del. Bara att kämpa vidare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja dentystainvesteraren,

   Ja, det känns bra! :) 1300kr är ju grymt, kommer ju rulla på bra av sig självt snart! :)

   Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Nyfiken. Det verkar som de flesta försäljare ger 1-3% i cashback. Vad har du handlat för att få 550 kr i cashback för mars? Hälsar Lars

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Lars,

   Råkade svara nedanför så kolla där! ;)

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 3. Tja Lars,

  Cashbacken är inte bara från mars utan det är vad jag fått utbetalt under mars. Bonusen är från flera månader, jag plockade ut 650kr i januari och hade redan då inkommande bonus av det jag plockade nu.

  Man får ju bonus när någon använder ens bonuslänk. Båda får ju 50kr. Sen får du bonus på samma sätt på din egna länk om någon använder den.

  Mvh / Frihetsmaskinen

  SvaraRadera
 4. mina passiva inkomster: 2227 kr från boende och 97 kr från utdelningar. Har mestadels fonder i min portfölj, men funderar lite på (fler) utdelningsaktier.

  SvaraRadera
 5. Förutom de du nämnt (Axfood och JnJ) så är min stora passiva inkomst i mars en återbetalning pga försening från ett flygbolag. Man kanske kan tycka att det inte räknas, eftersom det var pga en utgift/nöjen. Men resan är gjord och var budgeterad (och betald) till en viss summa och nu kom delar av den summan tillbaka :-) Det tog tyvärr ett tag, men var värt att envisas då hela familjen drabbades.

  Spargrisen

  SvaraRadera
 6. 1286kr varav 1000kr från K2A och då är 500av dessa från ett pensionskonto kopplat till ett gammalt jobb. Så inget jag kan leva på förrens om 20 år tidigast =D men dom är roliga har 2 gamla jobbkonton. Inga pengar in inga pengar ut. får försöka förvalta dem det bästa det går kommande 20 åren =D

  SvaraRadera
 7. Jag heter Allesandro Rose, jag är medicinsk doktor från yrke från Stockholm, Sverige. Förra två veckor sedan läste jag en postad kommentar från online blogg webbplats som räddade mitt äktenskap från skilsmässa, information är makt. Jag hade god avsikt att dela med dig om min personliga äktenskaps livserfarenhet.
  Min man skilde mig förra 2 år sedan, han flyttade ut för att träffa en annan kvinna, jag grät hela natten när jag kommer ihåg min dotter frågar mig när kommer pappa att komma tillbaka hem till middag ikväll! jag älskar min man så mycket och vi har en tjejflicka på 6 år tillsammans. jag kontaktar så många stavbrickor i det förflutna ingen kunde ta tillbaka min man, de alla krävde för mycket pengar från mig, jag gav upp på kärleksspell till förra veckan, jag gick för att besöka min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar mina hjärtfelta smärtor till min vän Michealle, hon uppmanade mig också att kontakta kommunikation med samma Spell Caster Dr.oduduwa, jag läser också om Oduduwa på en bloggkommentar sektion som detta .. att Oduduwa har en stavning magisk kraft för att ta tillbaka ex love man hem. Min man var under en ond spell från en annan kvinna som hävdar att de daterades sedan i högskolans dagar. Den här andra ogudaktiga damen gjorde en kärleksdel för att övertygade min man att skilja mig.
  Min man Anderson kom tillbaka hem till mig bara igår och grät att han var ledsen för skilsmässa mig, han beklagade och sa att han inte hade rätt sinnen. Det är sant att min man var under en ond spell från en annan kvinna för att hon hävdar att min man daterade henne innan hon blev gift med mig. Dr.Oduduwa hjälper mig att radera varje ont som stavar bort från min mans ögon, denna Oduduwa kraftfulla stavning löser mitt äktenskapsproblem. ikväll har jag och min man med vår dotter middag tillsammans i vårt hus. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta DrOduduwa love spell.
  Dr.Oduduwa försäkrade mig att han kan hantera liknande problem som följer;
  - Ljusstearinljus Kärlek stavar till Ta tillbaka ex-make / ex-wife
  - Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
  - Fredkärlek Stavning böner för att komma tillbaka Stolt på ditt förhållande - Stava bönskrafter om du vill föda din egen baby-
  - röda stearinljus stavar böner för att få betalt tillbaka förlorade pengar.
  - Finansiella affärer framgång genombrott stavning böner.
  - Kärlek Stava för att locka uppmärksamhet och respekt,
  - Traditionella rötter och örter för att läka blodcancersjukdomar, bota till högt blodtryck och andra kroppssmärtor.
  Jag rekommenderar verkligen Dr.Oduduwa spell caster, om du har liknande problem med äktenskapsförhållandet skicka ett e-postmeddelande för att kommunicera med Dr.Oduduwa för en snabb brådskande lösning: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera
 8. Halo saya di sini untuk memenuhi salah satu janji saya kepada pria hebat Dr Solo Wise yang membantu saya mendapatkan suami saya kembali setelah 4 tahun berpisah. Dia meninggalkan saya dan anak-anak kami dan pergi ke wanita lain yang Dr Solo mengatakan dia menggunakan Voodoo aneh yang kuat pada suami saya. Tetapi terima kasih Tuhan untuk menggunakan Dr Solo untuk membantu memecahkan voodoo dan membawa suamiku kembali. Saya berharap saya bertemu dengannya sebelumnya tetapi saya tetap berterima kasih padanya. Dia juga dapat membantu Anda memecahkan masalah lain, email-nya
  drsolowisetemple@gmail.com

  WhatsApp +855976707219 menghubunginya hari ini dan berterima kasih padaku nanti.

  SvaraRadera
 9. Hello everyone..Welcome to my free masterclass strategy where i teach experience and inexperience traders the secret behind a successful trade.And how to be profitable in trading I will also teach you how to make a profit of $12,000 USD weekly and how to get back all your lost funds feel free to email me on(brucedavid004@gmail.com) or whataspp number is +22999290178  SvaraRadera