Affiliatelänkar

Ibland använder jag affiliatelänkar i mina inlägg om de passar ihop- och ger mervärde till inlägget jag skriver. Genom länkarna kan bloggen få en liten ersättning när det används utan att det kostar dig som läsare något.

Jag använder bara affiliates som jag själv använder eller skulle kunna använda samt står bakom till 100%. Jag länkar alltså bara till produkter som jag tycker är seriösa och själv skulle rekommendera eller själv använder mig av.

Mina inlägg är 100% oberoende och påverkas aldrig av affiliates eller annonssamarbeten utan inlägget går först och om det finns en passande affiliate för det jag skriver så använder jag mig ibland av det. Ett exempel är t.ex. Avanza när jag skriver om vissa aktier. Alla mina affiliatelänkar är tydligt markerade så att du som läsare ska veta vilka länkar som är affiliatelänkar.

Förutom Google Adsense använder jag mig av affiliatelänkar från följande samarbetspartners:

Adrecord (Affiliatelänk)


Ovanstående länkar är affiliatelänkar.Om du undrar över något eller har några synpunkter eller förslag så kommentera gärna i kommentarsfältet!

1 kommentar:

  1. Hejsan! Var nyfiken på hur en sådan där affiliatelänk fungerar. Får du ersättning baserat på % av vad avanza-kunden köper för eller en fast ersättning per klick?

    Tack för en fint och tydligt upplagt blogg! Läser alla inlägg och tycker du är inspirerande för fortsatt sparande i aktier!

    SvaraRadera