måndag 21 augusti 2017

Livet leker!

Klarblå himmel, sol, varmt och skönt. Det är lugnt, många verkar vara på jobbet, vissa sitter på caféerna och chillar.

Själv sitter jag på ett skitmysigt café, tio meter från strandkanten i shorts och t-shirt med en kaffe i handen. Less is more! Inte massa saker som ska göras, massa jobb att utföra och chefer att göra nöjda. Det är mycket skönare att sitta i solen och dricka kaffe, måndagar är veckans bästa dag!

Tog för en timme sen bort ett gips som jag gått med de senaste 6 veckorna och hela semestern. Man blir lite stel och ömtålig efter man brutit något och läkaren tycker att jag ska vara sjukskriven 3-4 veckor till. Det är svårt att sjukskriva sig för länge när man är egen, samtidigt vet jag att jag inte är bra på att känna smärtan som säger till när man ska ta det lugnt.

Just nu skiter jag lite i allt det där, solen skiner och jag älskar livet! Ikväll ska jag ta ett bad, årets första. Kanske lite feltimat att bryta saker lagom till semestern, men jag har hittat på roliga saker ändå, allt handlar i slutändan om vad man gör det till! :)

Hoppas att ni har en fin dag därute!

4 kommentarer:

 1. Oj krya på dig och snabb bättring och allt vad man nu kan hälsa!!

  Men om du är sjukskriven 3-4 veckor till så har du ju din ledighet nu. Och sparde alla semesterpengar i bolaget ;-) Inte helt fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för omtanken Ekonomitankar! Tyvärr förlorar jag ju på det ekonomiskt och det är lite småknepigt då jag jobbar själv och har ett fysiskt jobb. Som tur är har jag väldigt bra och förstående kunder, som kan vänta lite hittills iaf.

   Radera
 2. Fint väder gör mycket för humöret :-) Håller med dig om att Måndag är en härlig dag. Då jag oftast jobbar på helgen blir det min första lediga dag i veckan. Hoppas det blir bättre med smärtan snart. Krya på dig.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vädret gör mer än vad man tror, undrar hur det skulle vara att bo i ett soligt klimat? :) Härligt måndagar är grymma! :)

   Tack, det blir det säkert, lite klen nu bara ;)

   Radera