måndag 3 april 2017

Har levt som ekonomiskt oberoende hela mars!

Under mars månad trillade det in 8446kr i utdelningar. Det är en riktigt bra summa eftersom mina fasta kostnader är drygt 6600kr/månad. Månaden har varit ganska lugn med en del promenader i solen och jag har njutit av det fina vädret. trots att jag tagit det ganska lugnt och levt rätt billigt så har jag bland annat hunnit med en 3-dagars skidresa som var helt grym! Sol och perfekt snö.
Om jag summerar månaden så blir det så här:


 • Resultat: +429kr

Jag är alltså plus 429kr under mars, det känns helt overkligt. Inte bara att utdelningarna betalat mina boendekostnader, telefon, bil och mat. De har även betalat en skidresa och övriga saker jag gjort. Jag tackar Castellum, Axfood och alla andra snälla bolag för det.


8 kommentarer:

 1. Grattis! Måste vara riktigt härligt att så konkret vara nära ditt mål!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ja det är skönt när utdelningarna är tilltäckliga för att täcka kostnaderna.

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindnings Stava.
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare Lover
   8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill att tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. 32% av mina fasta utgifter i mars månad tog mina passiva utgifter (teoretiskt) hand om. Med tanke på att det är första året jag får några utdelningar över huvudtaget känns det rätt härligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt snugg för att vara första året! Kör hårt, nästa år lär bli grymt! :)

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 3. Fina utdelningar du har i Mars :) Min största utdelning var Axfood som delade ut 3000 kr varpå NovoNordisk kom på andra plats med drygt 1100 kr. Sen var det nog runt 1000 kr från Castellum och Hufvudstaden. Blir drygt 5000 kr totalt. Hoppas på fina utdelningar resten av året för dig :)

  Med vänlig hälsning Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Slimis!

   Grymma utdelningar för dig med! Kör hårt, nästa 1,5! ;)

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
  2. Tack ;) Japp vidare mot 1,5 :)
   Kör hårt du med!

   Mvh Slimis

   Radera