måndag 12 juni 2017

Söker tips på bloggar från personer som redan är fria och-/eller folk som bor och skriver om sitt liv utomlands

Som rubriken lyder tar jag gärna emot tips på bloggar från personer som redan nått friheten och-/eller personer som bor och skriver om sitt liv utomlands. Om det skulle vara så att någon anonym utan blogg känner sig träffad och vill skriva ett gästinlägg eller ställa upp på en anonym mailintervju så får ni gärna höra av er på frihetsmaskinen(at)gmail.com.

Jag gillar verkligen att läsa om folk som bryter upp mitt i livet och flyttar utomlands eller gör något helt nytt men det är inte lätt att hitta såna bloggar. De jag har koll på är Farbror Fri, sen Onkel Tom och Miljonären som är på g. Verkligen läsvärda bloggar ni borde kolla in om ni inte gjort det.

Det är väldigt intressant att läsa om olika personers resor även om de skiljer sig väldigt mycket åt. Det måste finnas fler därute, fler som brutit med ekorrhjulet och fler som lämnat kylan och flyttat utomlands. Avslöja er! Avslöja några som bloggar! ;) Alla tips är välkomna, länka gärna direkt i kommentaren.


Hoppas vi kan hitta lite nya bloggar! :)

11 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack för tipset! Har glömt bort honom lite. Jason aka "dividend mantra" läste jag rätt mycket förut, men ska försöka börja läsa hans nya blogg igen :).

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
  2. rekommenderar fifighter

   Radera
 2. 70-talist som på min nystartade blogg Apelsinblomskusten ämnar skriva om mina erfarenheter från 17 år på spanska medelhavskusten.
  Har bara hunnit med en handfull inlägg, men det är mer på gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul!

   Har varit inne och läst lite och din blogg hamnar helt klart på min blogglista! Det ska bli kul att följa ditt liv i Spanien! :)

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 3. Vet inte om jag representerar det som du är ute efter, men du kan ju kolla. Mvh //Dividend500

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du gör du absolut dividend500! Du ligger i min blogglista och jag läser gärna om ditt liv i Belgien! :)

   Tack för kommentaren!

   Radera
 4. Själv gillar jag att läsa 'vägen till frihet' på tradevenue :) En bloggare som tänkt flytta med sin familj till Thailand genom sin pengamaskin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Kronan! Följde den tidigare, måste tappat den när den flyttade till tradevenue, ska fortsätta följa! :)

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 5. Märkligt att ingen har nämnt Mr Money Mustache, han är en av mina favoriter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips! Också en jqg läst tidigare men glidit ifrån.blir till att uppdatera blogglistan;)

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera