måndag 20 augusti 2018

Äntligen en bra utdelningsmånad på g!

Efter den klassiska utdelningsvåren när de flesta svenska innehaven bombat på med utdelningar så har det varit en riktigt torr sommar med lite stänk här och där. Men nu äntligen är vi snart inne i september med lite fler utdelningar för portföljen.
Den utdelningen jag ser mest fram emot är från mitt största innehav Castellum. Totalt förväntas portföljen dela ut runt 4.700kr under september vilket bidrar med knappt 190kr om året i utdelningar om jag investerar dom till en direktavkastning om 4% i snitt. Det är grymt bra! Vad jag ska köpa har jag inte bestämt än, det får bli ett septembernöje att se fram emot. Jag kommer iaf att fylla på i något av mina befintliga innehav. Kanske Investor, eller lite fonder?

Idag är det ju måndag vilket jag älskar. Alla drog till jobbet tidigt så jag körde en långfrukost och kollade börsen och läste lite bloggar. Under dagen har jag tagit en långpromenad och lagat lite mat, ibland är det skönt att bara ta det lugnt, speciellt då helgen var ganska intensiv. Tänkte passa på att lyssna lite på ljudböcker de kommande veckorna. Har tecknat upp mig för gratislyssning i 2 veckor för att testa lite.

Har ni några bra tips på ljudböcker jag borde lyssna på?

10 kommentarer:

 1. Fantastiskt Frihetsmaskinen! Hur är det nu, jobbar du 50% via ditt egna företag eller hur ser det ut? Har glömt ;D
  Kronan till Miljonen - för varje krona är början på en ny miljon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Kronan,

   Yes, exakt! Jobbar runt 15h/veckan i eget företag! 🙂

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 2. Tja Kronan,

  Yes, exakt! Jobbar runt 15h/veckan i eget företag! 🙂

  Mvh / Frihetsmaskinen

  SvaraRadera
 3. 15 tim? Galet lite. Lackar inte din partner att du gottar dig hemma medans hon knegar? Vad gör du vid giftermål? Äktenskapsförrord på din utdelningsmaskin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Anonym,

   Galet lite? Tycker det är ganska lagom ;). Hon vet ju att jag jobbat för att komma dit och sen jobbar hon kanske bara runt 30-35h/vecka så hon jobbar inte jättemycket heller. Vi har inga planer på att gifta oss, har varit tillsammans i 10 år och det funkar bra som det är :).


   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 4. Ok bra liv du verkar ha, cash och bra tjej. Jo just det isk blir en vanlig depå om du flyttar utomlands visste du det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stor risk att man vill flytta utomlands på äldre dar då blir detta katastrof

   Radera
 5. Verkligen en grym utdelnings månad, grattis! Får vara glad om jag får ihop ca 1000 kr för både Augusti/september. Men jag jobbar på! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Investeralitemera,

   Tack! :) 1000kr är grymt, det växer snabbare för varje dag ju! :)

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 6. Jag skriver detta för att jag vill vittna om hur stor du är Dr Isikolo för vad du har gjort för mig. Alla behöver veta! Jag är en mycket nöjd och ett lyckligt var nu. Jag kan inte berätta hur länge det har varit sedan jag köpte stavar online, men ingen av dem hade samma resultat än din. Jason gick definitivt med mig för 1 vecka sedan. Jag var lite rädd och nervös när Dr Isikolo berättade för mig att han skulle kasta stavningen och min man kommer tillbaka till mig om 2 dagar. Det hände verkligen och jag bekräftar de positiva resultaten med glädje att Jason kom hem till mig efter 2 dagar när han kastade stavningen för mig. Jag vet att jag borde ha skickat dig förut, men jag var lite rädd för att han kunde ta reda på den stavning du gjorde så jag tog bort alla dina e-postmeddelanden. Hur som helst kan jag berätta för alla dina framtida kunder som läser detta att de gör rätt val att gå med dig för en stavning. Det var alltid bra att kommunicera med dig och alla tjänster du erbjuder är bara utmärkta. Tack för allt du gjorde för mig .. KONTAKTA Dr Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

  SvaraRadera