söndag 16 september 2018

Tjäna pengar på nätet

Här kommer ett uppföljningsinlägg till det jag skrev om att tjäna pengar på paneler. Jag har nu varit aktiv med panelerna i exakt en månad och jag kan säga att jag lätt tycker att det är ett helt ok sätt att tjäna pengar på nätet. Det ger inga stora pengar per timme men det blir en helt ok summa och man kan jobba när- och vart man vill. Ett bra jobba när man är ekonomiskt fri alltså och en bonus är att vissa undersökningar är ganska roliga.


Inlägget innehåller inbjudningslänkar från Refunder och My Bonus

Innan jag går vidare till panelundersökningarna och hur det har gått med dom så tänkte jag passa på att säga att jag registrerat mig på två stycken cashback sidor. Att jag inte gjort det tidigare förstår jag inte men nu har jag iaf tagit tag i det efter att ha sett att flera andra kör med det. För att få en nice startbonus kan ni använda mina inbjudningslänkar nedanför. De är helt gratis att registrera sig på de här sidorna.


Det som är riktigt bra med de här sidorna som jag upptäckt är att de har återbäring på flera ställen som jag ändå brukar handla på och det är rätt bra rabatt, gratis pengar alltså. Det andra är att om du registrerar dig via mina länkar så kan du också värva vänner, familj eller andra och på så sätt få pengar på det sättet på samma sätt som jag gjort nu. Eftersom det är gratis kände jag att det inte finns något att förlora på att testa det, jag kan ju inte annat än att spara lite pengar på det. På ett sätt blir det ju passiva inkomster genom passiv besparing på köp jag ändå gör. Tänk dock på att man aldrig tjänar pengar på att köpa saker men man kan spara pengar på saker man ändå har tänkt att köpa. Jag kommer att uppdatera längre fram om hur det har fungerat precis som med panelerna. Jag kommer att utvärdera båda cashbacksidorna och se om det räcker med en eller om man ska fortsätta med båda två framöver.
Så nu när vi avklarat den första delen är det dags för panelerna. Jag har kört det här till och från tidigare men fick ett ryck nu igen efter att ha sett Pappa betalar köra på bra med olika paneler. Jag har som sagt sett det här som ett alternativ att tjäna pengar på nätet och det fungerar faktiskt. Efter en månad har jag 590kr innestående hos de olika panelerna. Det mesta kan jag plocka ut, jag tror det bara är en panel (Panelen.se) som jag inte kommit upp i uttagsgränsen än. Där har jag bara kommit upp i 12kr och det verkar inte komma fler undersökningar därifrån men från de andra ramlar det in undersökningar titt som tätt så det går helt klart att tjäna pengar på paneler på nätet.
Jag listar de paneler jag är med i och vad jag dragit in på var och en av dom:
 • Triaba  118kr
 • Shop Panel 110kr
 • Blocket 102kr
 • SF Panelen 92kr
 • Perfekt Day 79kr
 • Nordic Panel 77kr
 • Panelen.se 12kr
Totalt innestående: 590krJag har alltså dragit in 590kr totalt som utslaget per dag blir nästan 20kr. Jag räknar inte med att dra in riktigt lika mycket framöver men runt 400kr/månad borde inte vara några problem att få ihop. Det skulle då innebära 13kr om dagen, helt ok om man tycker det är kul att svara på frågor. Jag vill passa på att säga att jag testat fler paneler än dessa men lagt ner dom antingen på grund av att de var för krångliga-/omständiga eller för att de inte gick att köra i appen. Jag rekommenderar alla att ladda ner OpinionApp, alla ovanstående paneler går att köra i OpinionApp och det är så mycket bekvämare och smidigare än att sitta vid datorn.

Så till en sammanfattning. Registrera er på Refunder och-/eller My Bonus om ni känner för det (Mina inbjudningslänkar) och plocka bonusen, spara pengar och hämta ut bonus på köp. Regga er sen på ovanstående paneler till att börja med och ladda ner OppinionApp, sen är det bara att köra igång. Om det rullar på som för mig kan ni vara en femhundring rikare om en månad. Som sagt, det är inga stora pengar men om man inte har något bättre för sig så är det helt ok.

Jag tycker det är grymt kul att hitta olika sätt att tjäna- och spara pengar på nätet som faktiskt fungerar. Uppdatera gärna hur det går med era paneler. Vilka kör paneler idag, eller andra saker som drar in pengar på nätet?

20 kommentarer:

 1. Inte dumt med lite extra cash "på marginalen". Pengar som kommer in utöver det man räknat med. Har du räknat på vad det blir per timmes enkätsvarande ungefär?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Henrik,

   Precis, det är rätt bra pengar ändå. Speciellt om man vill ha det som ett litet extrajobb utan att vara bunden till tid eller plats.

   Timpenning en är riktigt låg, skulle säga 30kr/h men då får man tänka på att man har ingen restid etc.

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 2. Verkligen kul att du också kör med paneler.
  Verkar gå riktigt bra för dig också :)
  Jag har 52 paneler i OpinionAPP men alla paneler ger inte så mycket. Vissa har inte gett en enda undersökning.
  Hoppas det fortsätter att rulla på lika bra för dig framöver. Min känsla är att det går lite i vågor. Både från enkäter men också för en själv.

  Men jag är grymt nöjd med mina inkomster på paneler, cashbacksidor och bonus från kreditkort.
  Snittar 351kr per månad.
  http://pappabetalar2018.blogspot.com/p/blog-page_22.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Pappa betalar,

   Ja nu kör vi! :) Jag har också märkt att det går i vågor, idag har jag inte fått några enkäter fast igår fick jag 6-7st. Sen verkar några inte vara optimala för appen så då har jag avbrutit.

   Bra snitt! Tack för kommentaren! Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 3. Tack för alla tips! Om man bara är intresserad finns det många sätt att tjäna pengar.

  Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Aktiepappa,

   Ja precis, jag har själv varit tveksam då det var mycket krångligare förut men finns en del knep, helt klart! :)

   Tack för kommentaren! Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 4. Tjo! Går inte att signa upp sig direkt i opinionapp. Måste man signa på varje sida, av dom du listade, först?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Anonym,

   Yes, googla de jag listat och signa upp dig på dom på deras hemsidor. Tänk på att använda samma mailadress på alla. Sen loggar du in med samma mailadress i opinionapp så kommer alla undersökningar från de olika sidorna upp i opinionapp! 👍🙂

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 5. Hur ärlig måste man vara med dessa frågor? Vad blir skillnaden om jag hittar på svar och om jag är ärlig? Och hur tjänar företaget pengar på att jag svarat på dessa enkäter?

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Sjonnie,

   Jag utgår från att man ska vara ärlig eftersom företagen använder de som någon form av marknadsundersökningar. Sen tror att det de utformat de på ett sätt som gör det krångligt att vara oärlig då de ofta frågar samma frågor så jag kan tänka mig att det blir mycket jobba om man svarar oärligt. Jag har bara kör panelerna en månad så jag vet faktiskt inte men ser inte anledningen till att inte vara ärlig. Hur tänkte du mer exakt?


   Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

   Radera
 6. Du har inga problem med att appen kraschar? Händer mig hela tiden och ibland precis när man är klar med en undersökning. När man sen öppnar appen igen så är enkäten borta och inte har man fått någon ersättning heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Anonym,

   Nej har upplevt det nån gång bara så inget problem för mig. Kan det ha att göra med telefonen du har? Det jag har upplevt som jobbigt är att vissa paneler inte verkar anpassade för appen och blir jobbiga att göra då, ibland har jag avbrutit då.

   Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

   Radera
  2. Tjena! Skulle ju kunna vara det men när jag läste recensionerna i Appstore så verkar jag inte vara ensam om det. För mig är appen fruktansvärd tyvärr.

   Men kanske kommer någon uppdatering snart.

   Mvh,
   Fred

   Radera
  3. Jag använder Android och där kraschar inte appen. Kanske är något med IOS-versionen.
   Mvh PB?

   Radera
  4. Jag kör Android också, har inga problem.

   Mvh / Frihetsmaskinen

   Radera
 7. Det verkar finnas flera appar som heter likadant. Vilken tillverkare ska man välja?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Anonym,

   Ladda ner OpinionApp appen. Sen får du registrera dig på varje panels hemsida var för sig med samma mail som du använder i appen då kommer alla undersökningar dyka upp i OpinionApp.

   Hör av dig om det krånglar med något1 :)

   Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

   Radera
 8. Hej vackra vänner, jag är från Madrid, Min man skilde mig senast 2 år, han flyttade ut för att träffa en annan kvinna, jag grät varje natt när jag kommer ihåg min dotter frågar mig när är pappa tillbaka hemma, jag älskar min man så mycket och Vi har en tjejflicka på 9 år gammal. jag kontaktar så många stavar caster förra året ingen kunde ta tillbaka min man, de alla krävde för mycket pengar från mig, jag gav upp på kärlek stava tills förra veckan, jag gick för att besöka min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar mitt hjärtesmärta mot min vän Michelle, introducerade hon mig till en kraftfull droduduwa från tropiska afrikanska nationer, som har en svart magisk kraft som utplånar varje ondska som förstör mitt äktenskap. Min man var under en ond stavning från en annan kvinna som gör att min man skiljer mig. Min man Anders kom tillbaka hem till mig bara igår och grät att han var ledsen för skilsmässa mig, han beklagade och sa att han inte hade rätt sinnen. Det är sant att min man var under en ond stavning från en annan kvinna för att hon hävdar att min man daterade hennes år tillbaka innan han blev gift med mig. Oduduwa hjälper mig att lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll har jag och min man med vår dotter middag tillsammans i mormorhuset. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta Oduduwa Love Spell-krafter. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love spell caster, om du har liknande äktenskapsrelaterade problem skicka e-postmeddelande till Oduduwas personliga e-postadress via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com,
  Oduduwa löser också problem som följande;
  - Ljusstearinljus Kärlek stavar för att ta tillbaka ex make / fru
  - Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
  - Fredkärlek Stavar för att komma tillbaka Stolt i ditt förhållande
  - Stava krafter om du vill föda din egen bebis
  - Vit magisk stavning för att stoppa skilsmässa / separationsstavning.
  - Stearinljus stavar till Pay-back pengar någon äger dig
  - Goog-luck spell charm.
  - stavning för att få snabb jobbpromotion på arbetsplatsen.
  - Examensframgång Stavning.
  - Traditionella örter och rötter för att bota cancersjukdomar och botemedel mot hiv / aids
  - Magic Spell Numbers för att vinna lotteri och magiska spell för att vinna spel
  Obs! Informationen är power..Magic spell Strömmen är verkliga och ingen borde tvivla Love spell krafter. Jag har en bra positiv avsikt att detta kommer att hjälpa någons äktenskapsförhållande idag.
  Oduduwa meddelande email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från personer som redan fått sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att söka efter deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget bankkonto ett totalt belopp på $ 30.000 som jag bad om. Det här är verkligen en bra nyhet och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via deras email (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu att jag har fått lånet jag begärde

  SvaraRadera
 10. Love spells that really work Get love spells for lost love. Result in 2 days. Money back guarantee. Affordable Pricing. Satisfaction guaranteed. Services: Love problem solutions, Get your love back, Husband wife dispute.
  info:
  Emai: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Call/Whatsapp : +2348155425481

  SvaraRadera