fredag 1 september 2017

Kalles sex liv - Att bryta sig loss från ekorrhjulet och följa sina drömmar!

Jag såg ett riktigt bra program som heter "Kalles sex liv" med Kalle Zackari Wahlström. Programserien är i sex delar och handlar om människor som på olika sätt brutit sig loss från ekorrhjulet för att leva sitt drömliv. Att följa sina drömmar helt enkelt, ascoolt!


Skärmdump tagen från SVT:s hemsida

Jag har bara hunnit kolla på avsnittet om att leva självförsörjande och det var väldigt intressant. Kalle är även en skön och sympatisk person som gör sitt till programmet. Det ska bli riktigt kul att se alla delar och jag kommer säkert med lite uppdateringar om mina tankar i framtida inlägg. Serien finns på SVT Play.

Har ni sett det, vad tycker ni?

14 kommentarer:

 1. bra tips, jag har inte sett det men ska kolla in vad det är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Såg precis avsnittet om de som sa upp sig och sålda alla saker för att cykla jorden runt i 4 år. Grymt inspirerande!

   Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

   Radera
  2. Jag såg alla tre tillgängliga avsnitt igår! Ja det är onekligen inspirerande att se hur vissa människor helt går mot normen. Ger en härlig känsla att se på programmen :)

   Radera
  3. Jag håller med, de får igång mycket tankar och hur vi ofta väljer rätt konstiga val i livet. Mam blir ännu mer pepp på friheten nu :)

   Tack för kommentar!

   Radera
 2. Lika här, trevligt att man kan se programmet från utlandet, utbudet är annars ganska begränsad. Det ligger väl i tiden med strävan efter någon form av frihet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Ja det verkar gå en trend i det nu, hoppas det inte blir "för2 stort bara ;)

   Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

   Radera
 3. Jag har sett alla 3 delar. Bra program!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Ska kolla det andra ikväll eller imorgon.

   Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

   Radera
 4. Jag såg avsnittet om ripjägerskan i Lappland. Störde mig dock lite på programledaren, jag tyckte han var barnslig till sättet. Ska dock se de övriga avsnitten...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja han kanske kan uppfattas så men tror det bara är hans sätt att vara. Jag tycker han är skön :). Ja och imorn kommer ett nytt avsnitt tror jag!

   Radera
 5. Tycker mycket om det programmet! Kul att alternativa sätt att leva får synas i tv på bra sändningstid, och med en populär person som Kalle! Hoppas på mer sånt framöver!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag, jag håller med! Det kändes som jag längtat efter det här programmet i hela mitt liv typ. Känner igen mig otroligt mycket i kalles tankar hur jag själv var för några år sedan.

   Radera